Pirotècnia Turís convertix “el foc en art” en la tretzena mascletà de València

La Pirotècnia Turís, ha disparat hui la tretzena mascletà de les festes falleres, que ha començat amb traca valenciana i ha augmentat ritme i intensitat fins a tancar amb un doble final i un colp potent”.

Esta empresa pirotècnica situada a Turís ha fet explosionar 127 quilograms de pólvora convertint el “foc en art”

Esta empresa pirotècnica situada a Turís ha fet explosionar 127 quilograms de pólvora convertint el “foc en art” i ha rebut l’ovació dels qui s’han congregat a la plaça i per vora 70 alcaldes i alcaldesses de diferents localitats de la Comunitat Valenciana que celebren les falles. 

Tots ells s’han donat cita a l’Ajuntament amb membres de l’Ajuntament de València, i el president de la Diputació, Vicente Mompó. També han coincidit amb representants de la Federació d’Associacions Veïnals de València.

D’altra banda, al balcó ha estat el president de la CEV, Salvador Navarro, i els presidents de les Cambres de Comerç de València, Castelló, Alacant, Alcoi i Orihuela. Així com la senadora per València, Estela Darocas, i representants de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, encapçalats pel seu president, Manuel Aviño.

Al costat de les falleres majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, han presenciat l’espectacle de hui 10 dels afortunats en el sorteig impulsat per la Regidoria de Falles perquè la ciutadania gaudisca d’una mascletà en primera línia

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.