Pirotècnia Zarzoso fa història amb la mascletà més llarga i espectacular a València

Pirotècnia Zarzoso, amb la seva prestigiosa trajectòria, ha marcat un punt d’inflexió a les Falles de València del 2024.

Amb una mascletà que ha esdevingut tot un esdeveniment. Els castellonencs, ha demostrat un any més, el seu domini en l’art pirotècnic. Aconseguint un rècord amb un terratrémol terrestre d’una durada extraordinària, superant els 20 segons, i composat per 2.000 trons.

L’espectacle, que ha estat presentat amb una combinació magistral de ritmes i intensitats, ha captivat l’atenció del públic des del primer moment.

Amb una durada de prop de 6 minuts i l’ús de 160 quilos de material pirotècnic. La mascletà que s’ha convertit en la més llarga fins el moment  ha culminat amb un final sorprenent. Ple de serpentines i xiulets, que ha provocat l’aplaudiment fervorós de tots els assistents.

Paco Sancho, responsable del disseny de l’espectacle, ha destacat la importància de mantenir una progressió emocionant. Anant de menys a més, per crear un crescendo que arribés al culmen amb el terratrémol.

L’alcaldessa de València, María José Catalá, juntament amb altres figures rellevants com la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i el director d’orquestra, Luis Cobos, han presenciat amb admiració aquesta obra mestra de la pirotècnia.

Amb aquest espectacle inoblidable, Pirotècnia Zarzoso ha escrit una nova pàgina d’història a les Falles de València, demostrant un cop més el seu compromís amb l’excel·lència i la innovació en l’art pirotècnic.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.