Plati exposa la seua ‘Furia’ a Aldaia

Aldaia-cartel-entrada (3)

L’artista urbà aldaier presenta la seua segona mostra al Gent Jove amb la intenció de “deixa un bon sabor al visitant que vulga conèixer el seu treball”

La sala d’exposicions Plaça Major, mostra estos dies ‘Furia, color y aventura’ de Plati, artista urbà aldaier per mostrar una segona part de l’evolució del creador “eixint-se un poc de la temática del grafiter, amb 19 llenços i molt de material alternatiu”. Obres realitzades a pinzell i retolador, estudiades i pensades prèviament, “que tenen un fons i una explicació que, si et conte, faria que veres el quadre d’altra manera”. 

Plati va inaugurar la mostra, amb presència d’autoritats locals com ara l’alcalde, la regidora de Cultura o el regidor de Joventut, amb música en directe i molts amics i familiars en bon ambient al Centre Gent Jove d’Aldaia, el que va ser l’antic Ajuntament.

De fet l’artista està molt lligat al seu poble i que així seguirà: “Aldaia és el meu poble i treballar a casa, fer el que t’agrada i damunt passejar i vore les teues creacions… té el seu punt i és un orgull”. Plati assegura vindre del carrer, de pintar allà on podia, i en un estil que no estava reconegut “fa 15 anys erem vàndals però només volíem un espai on expressar-nos, hui tenim altre concepte tot i que sempre hi haurà vàndals que se n’ixen del sistema”.

Ha pintat les passarel·les, en col·laboració amb el dissenyador Carlos Haro, el túnel amb l’avinguda 2 de maig, la paret exterior del trinquet de poliesportiu junt a Josep Roca, entre altres obres al nostre poble, i assegura que “busca l’alternativa de crear per embellir espais”. 

Hem de donar suport a l’art, i cuidar-lo perquè embellir els nostres carrers, donar-li art al poble, amb missatge és important. Cada intervenció de la RUA (Ruta Urbana Artística d’Aldaia) s’ha creat per alguna cosa, i hem aprofitat les que ja teníem i les noves per crear un entorn més favorable”.

D’esta manera, del 27 d’abril al 2 de maig, de 9 a 21 hores, poden visitar l’obra de Plati, que admet la crítica constructiva i espera remoure records i pensaments per “deixar un bon sabor al visitant de ‘Furia’”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia