Polinyà de Xúquer celebra la 5a edició del Festival Polinyà Íntim


Aquest cap de semana, 5 i 6 de noviembre, Polinyà del Xúquer oferta 12 espectacles programats amb un propòsit escènic, social i cultural amb la 5ª edición del Festival Teatral Polinyà Íntim.

Tal i com ens ha contat el regidor de Cultura, Joan Nogueroles, estes dotze propostes ofereixen viverses disciplines entre les que es podrán gaudir espectacles clowns, hiphop, música electrònica, dansa o teatre, tots ells representats pels racons més insospitats de la població, com una oficina de banc, un magatzem de taronges i la casa rectoral.

En aquesta edició destaca la identitat en totes les seues variants. Així, la programació ha adquirit un pòsit de consciència crítica que es pot percebre en diversos espectacles on s’exploren els comptes pendents en el treball per la igualtat de gènere i les llums i ombres en l’assumpció d’immigrants al nostre país.

Un cap de semana cultural intens i amb actes per a tots els públics que també inclorà una gran  Rave, a càrrec de Penkoletas Sisters, amb  l’electrònica, l’humor i el feminisme com a protagonistes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.