PP Burjassot: El PSOE torna a deixar sense beca de 1.000€ a més de 100 joves

Marcos Campos critica que l’alcalde incomplisca la seua promesa de posar en marxa Burjassot et Beca

Durant el govern del Partit Popular en la Diputació de València es va crear un programa de beques de formació en ajuntaments dirigides a estudiants universitaris i de formació professional que tenia un gran acolliment entre els joves burjassotenses, arribant a faltar places alguns anys. La nova corporació provincial formada per socialistes i nacionalistes ha anat retallant fins a eliminar per complet “La Dipu et Beca” deixant sense pràctiques remunerades durant els mesos de juliol i agost als estudiants.

Una de les condicions per a l’abstenció del Partit Popular en la votació dels pressupostos era justament posar en marxa aquest programa formatiu remunerat que s’anava a denominar “Burjassot et Beca”, promesa que l’alcalde i el Partit Socialista han incomplit atés que ja estem finalitzant el mes de juny i no s’han publicat les bases amb els requisits per a accedir a les beques.

Marcos Campos, portaveu del Partit Popular a Burjassot, porta reclamant des de fa anys la necessitat de posar en marxa aquesta iniciativa mitjançant esmenes al pressupost i mocions i afirma que “és molt greu aquest incompliment pressupostari de l’alcalde que fa molt difícil que el Partit Popular recolze els comptes públics per al pròxim exercici”.

Campos manifesta que “hem perdut una altra vegada una oportunitat de tirar una mà als nostres joves en aquests moments de profunda crisi econòmica amb la gasolina superant els 2 euros el litre i la inflació per damunt del 10%, segur que la beca remunerada haguera alleujat la situació econòmica de molts estudiants”. “L’atur juvenil és un problema endèmic del nostre país, som els líders europeus en aquest àmbit, per això continuarem insistint en mesures com Burjassot et Beca que mitiguen aquesta situació a la nostra ciutat”, assenyala el portaveu del PP.

“Vista la falta de voluntat dels socialistes a posar en marxa les beques formatives, inclourem en el nostre programa electoral el compromís de crear de nou el programa Burjassot et Beca dotat amb 100.000€ per a ajudar al màxim als joves de la nostra ciutat”, concloïa el líder del Partit Popular de Burjassot.

Comenta la notícia