PP Torrent: Folgado exigeix millores per al barri del Molí

Folgado: “el mobiliari urbà del barri del Molí precisa d’un manteniment continuat per part de l’equip de govern socialista, cosa que no s’està realitzant, donant una sensació d’abandó en tot el barri”.

“la vaca-gronxador de la plaça està negra de brutícia, és l’exemple de com es troba tot el barri, a causa de la inacció del Partit Socialista”.

El Partit Popular de Torrent ha visitat la plaça Fra Antonio Panes on s’ha situat el “Despatx d’Amparo Folgado al Carrer” i on la portaveu dels populars s’ha reunit amb diferents veïns.

Després de visitar el barri i reunir-se amb veïns, Folgado ha presentat una bateria de sol·licituds a l’equip de govern socialista, perquè se solucionen les diferents deficiències detectades en el barri del Molí.

Folgado ha afirmat que “el mobiliari urbà del barri del Molí precisa d’un manteniment continuat per part de l’equip de govern socialista, cosa que no s’està realitzant, donant una sensació d’abandó en tot el barri”.

Les principals queixes dels veïns han sigut relacionades amb la seguretat ciutadana i la necessitat d’incrementar la vigilància, seguint la tònica habitual de tota la ciutat.

D’altra banda, més centrada en la Plaça Fra Antonio Panes, els veïns han denunciat la brutícia que s’acumula en els contenidors subterranis i la necessitat d’incrementar la freqüència de recollida, ja que, en moltes ocasions, són insuficients per a la població de la zona.

Folgado va poder comprovar com després de l’última visita al barri i denunciar que el ferm es troba trencat en molts punts de la plaça, produint-se ensopegades i caigudes, segueix igual, sense haver-se realitzat cap reparació ni manteniment.

Els veïns també li van transmetre queixes relacionades amb la situació dels aparcaments en superfície situats en solars. Una circumstància que els populars porten denunciant des de fa anys, ja que, Folgado reclama insistentment en què l’equip de govern ha d’asfaltar i il·luminar els aparcaments en solars cedits a l’Ajuntament.

Durant la vesprada en la qual Folgado ha situat el despatx del Grup Municipal Popular en el barri del Molí, ha pogut comprovar al costat dels propis veïns, com és necessari incrementar les podes o afegir a cada fanal, una lluminària supletòria cap a les voreres. Ja que, l’altura dels fanals per damunt de les copes dels arbres, impedeix que la llum arribe a la vorera, la qual cosa incrementa la sensació d’inseguretat de la zona.

Folgado ha assenyalat que “la vaca-engrunse de la plaça està negra de brutícia, és l’exemple de com es troba tot el barri, a causa de la inacció del Partit Socialista”.

Finalment, unes altres de les queixes que els veïns van transmetre a la portaveu del PP i que ha sol·licitat al govern socialista, és la reparació de les làmines del sostre en el passatge que uneix els carrers José Ortí i Gabriela Mistral, en la seua gran majoria caigudes o penjant sobre el sostre, la qual cosa pot provocar algun accident.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia