PP Torrent: Folgado proposa la subvenció RECICLA

IMG_0272

Folgado proposa la subvenció RECICLA, menys imposats a qui recicle “per a acabar amb la vergonya de carrers-abocador en Torrent”

Folgado: “A Torrent vam ser pioners amb el govern del Partit Popular, creant la subvenció RECICLA, hui tenim els mitjans per a poder reduir els impostos als veïns que més reciclen utilitzant els ecoparcs, podem saber qui recicla i qui no, podent reduir els impostos als qui millors pràctiques mediambientals realitzen a Torrent, l’actual govern esgotat i cansat de Ros no pot continuar tancant els ulls davant el que està ocorrent als carrers de Torrent”.

“l’Ajuntament de Torrent compta amb més de 100 mupys institucionals als carrers, no veig que cap d’ells anuncie el telèfon de recollida gratuïta d’estris ni quins dies passa el camió de recollida, és obligació de l’equip de govern, informar i posar remei a la imatge degradada que ofereix l’entorn dels contenidors de tota la ciutat”.

“la majoria de pedals que obrin els contenidors estan trencats, necessiten manteniment, neteja i major freqüència en la recollida dels contenidors de cartó i de plàstic”.

15 de febrer de 2022. La portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado va publicar ahir dilluns en les seues xarxes socials una mostra dels mobles, estris, electrodomèstics i fems que, diàriament, els torrentinos pateixen en cada cantonada al costat dels contenidors. Publicació en la qual ha destacat “Hi ha gent incívica, però ni l’alcalde ni els regidors del govern el veuen. Aquest no és el Torrent que jo vull”. Hui estem a dimarts, i els mateixos estris segueixen a les cantonades, incrementats amb els quals s’hagen pogut deixar entre ahir i hui.

Per aquesta raó i per a atallar que Torrent tinga calles-abocador, els populars van presentar el 6 de setembre de 2019 una moció a l’Ajuntament, en la qual sol·licitaven la reintroducció de la Subvenció RECICLA – eliminada per Jesús Ros en 2017 -, però millorada, de manera que els veïns de Torrent puguen tindre un compte ambiental vinculat a una APP, i puguen veure reduïts els seus impostos per reciclar i utilitzar el ecomarque. “farà tres anys que vam proposar acabar amb la pràctica d’abandonar mobles en la via pública, però al Sr. Ros encara no li ha vingut a bé portar aquesta moció a comissió ni a Ple, perquè es vote”, afirma Folgado.

L’experiència de reduir l’impost de fems als veïns que reciclen i utilitzen l’ecoparc no és nova, ja ve aplicant-se en 93 municipis de la Safor, a la comarca de la Regió muntanyenca i en 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. “A Torrent vam ser pioners amb el govern del Partit Popular, creant la subvenció RECICLA, hui tenim els mitjans per a poder reduir els impostos als veïns que més reciclen utilitzant els ecoparcs, podem saber qui recicla i qui no, podent reduir els impostos als qui millors pràctiques mediambientals realitzen a Torrent, l’actual govern esgotat i cansat de Ros no pot continuar tancant els ulls davant el que està ocorrent als carrers de Torrent”.

A més, la portaveu del PP Amparo Folgado ha assenyalat que “l’Ajuntament de Torrent compta amb més de 100 mupys institucionals als carrers, no veig que cap d’ells anuncie el telèfon de recollida gratuïta d’estris ni quins dies passa el camió de recollida, és obligació de l’equip de govern, informar i posar remei a la imatge degradada que ofereix l’entorn dels contenidors de tota la ciutat”.

Els populars també denuncien “brutícia” en els contenidors i tot el sòl al voltant d’aquests, “es fa necessari incrementar la neteja de contenidors”, a més, subratllen que “la majoria de pedals que obrin els contenidors estan trencats, necessiten manteniment, neteja i major freqüència en la recollida dels contenidors de cartó i de plàstic”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia