Premi a l’ús del valencià en les Falles 2024 a Paiporta

L’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Paiporta (AVIVA) convoca els “Premis a l’Ús del Valencià en les Falles 2024”

Amb l’objectiu de reconéixer l’excel·lència en la normativització lingüística dels textos i llegendes dels monuments fallers, així com en la Cavalcada del Ninot.

Les comissions falleres de Paiporta interessades a participar han de presentar, fins al 28 de febrer de 2024, el text en paper de les llegendes de la falla del present any i el guió de la Cavalcada del Ninot. Les sol·licituds es rebran en l’Oficina d’Atenció Ciutadana-UNICA de l’Ajuntament.

Els premis seran entregats el 16 de març durant l’acte de lliurament de premis a les comissions guanyadores. Els guardons inclouen un premi de 500 € per a la retolació dels monuments fallers (300 € per a l’infantil) amb una banderola acreditativa, així com un premi de 500 € per a l’ús destacat del valencià en la Cavalcada del Ninot, també amb una banderola acreditativa. A més, s’atorgarà una banderola acreditativa a la falla més igualitària.

Aquest concurs reflecteix el compromís del municipi de Paiporta amb la preservació i promoció de la llengua valenciana en el marc de les tradicionals Falles.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.