Premis extraordinaris al rendiment acadèmic durant el curs 2020-2021 a Alaquàs

Captura0

L’Ajuntament d’Alaquàs realitzarà en el mes de juny un acte de reconeixement a l’alumnat per a felicitar-lo pels resultats i esforç realitzat. 

Alumnat de diferents centres educatius d’Alaquàs han rebut un dels premis extraordinaris atorgats per la Conselleria d’Educació per a reconéixer els millors expedients acadèmics d’educació primària i secundària corresponents al curs 2020-2021.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, ha volgut felicitar públicament l’alumnat que ha rebut aquests reconeixements per “l’esforç i extraordinari treball durant aquest curs escolar tan difícil marcat per la pandèmia”. Ha recordat que tal i com va realitzar l’any passat, l’Ajuntament d’Alaquàs realitzarà un reconeixement públic a l’alumnat davant de tota la comunitat educativa en un acte que tindrà lloc al mes de juny.

D’educació primària han rebut un premi extraordinari un total de setze alumnes: Guillermo Gómez López del col·legi Bonavista, Álex Esteban More del Ciutat de Cremona, Iris Manuela Arellano Carrasco, Nerea Gómez Martínez i Alberto Ribes Rodríguez del González Gallarza, Noa Bustamante Robles i Pau Pérez Martínez del Sanchis Almiñano, Gerard Cisneros Ruiz, Clara Estreder Pérez i Marta López Montesinos del Vila d’Alaquàs, Sara Gracia García, Saúl Sáez Soriano i David Tárrega González del Madre Josefa Campos, Carmen Fernández Berga, Marta Herrera Sierra i Núria Roca Culleré del Mare de Déu de l’Olivar I.

Pel que fa a educació secundària, ha destacat l’expedient acadèmic de les alumnes de l’Institut Clara Campoamor, Esther Espinosa Barrios i Irene Peregrina García.

Comenta la notícia