Presentació de la campanya “Quan Més Estellés més dolç és” a Alzira

S’ha celebrat en l’ajuntament d’alzira una roda de premsa per presentar el projecte quan més Estellés més dolç és aprofitant l’any cultural Estellés.

Una proposta que per part de la regiduría de cultura. Per apropar a la ciutadania la literatura valènciana a través de petits fragments d’obres d’Estellés impreses en sobres de sucre.

Alzira es la ciutat que encapçala el projecte Estellés als pobles. Al que ja s’han afegit altres 70 municipis, una proposta que naix des del municipalisme. Pero que desde l’ajuntament reivindiquen que deuria d’haver estat impulsat des d’òrgans. Més grans com la conselleria per arribar tal d’arribar a tot el País Valencià.

En una única proposta el que es pretén no sols es reivindicar la figura de vicent andrés Estellés. Sinó també de promoure l’ús del valencia, l’hostaleria i el negoci local.

Com diu Alfonss una oportunitat perfecta per apropar de la forma més amena i divertida la literatura a la població.

A més a més, des de l’ajuntament s’ha obert un concurs per tal de guanyar un patinet eléctric valorat en 600€, si t’interessa no dubtes en buscar les bases al instagram de l’ajuntament i participar amb la teva foto junt al teu sobret de sucre preferit!

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.