Primer concurs de Falles sostenibles de la Mancomunitat de l’Horta Sud

L’ens supramunicipal vol sensibilitzar la comunitat fallera sobre la importància de reduir l’impacte ambiental de les Falles.

La Mancomunitat de l’Horta Sud llança el primer concurs comarcal “Comissions Falleres més Sostenibles”

La Mancomunitat de l’Horta Sud llança el primer concurs comarcal “Comissions Falleres més Sostenibles”. Mantenint el compromís amb la protecció del Medi Ambient i la situació d’emergència climàtica. Que implica l’adopció de mesures concretes per mitigar l’impacte del canvi climàtic i adaptar-nos-en. 

Aquest concurs naix de la decisió ferma de la Mancomunitat de promoure la consciència i sensibilitat ambiental i l’adopció de pràctiques més sostenibles en aquestes festes, que són Patrimoni Immaterial de la Humanitat. 

Amb aquest esdeveniment volem sensibilitzar la comunitat fallera sobre la importància de reduir l’impacte ambiental. Incentivar la incorporació de materials reciclats o reutilitzats, utilitzar eficientment els recursos i recordar el consum responsable i la reducció de residus.

El termini que tenen les associacions falleres de tota la comarca per a poder presentar-se al concurs començarà demà, 22 de febrer. Finalitzarà dimecres vinent, 28 de febrer, inclòs, i es farà de manera telemàtica mitjançant la seu electrònica de l’ens supramunicipal. 

Entre totes les associacions falleres que hi vullguen participar, les tres millors obtindran un estandard faller i un premi econòmic de fins a 500 euros. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.