Primera destitució en Sanitat a causa de l’escàndol dels vacunats fora de protocol

La polèmica pels vacunats fora de protocol es cobra la seua primera víctima. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va demanar anit la destitució de la directora de Salut Pública del departament de València, Elvira Mensat, després de comprovar que en un informe afirmava que mancava d’instruccions específiques de la conselleria sobre com actuar amb les dosis sobrants dels vials de la vacuna de Pfizer BioNtech.

A això se li uneix a més el fet que el citat informe haja transcendit en premsa sense que la consellera coneguera el contingut del document. Barceló es va mostrar visiblement molesta per este fet durant la compareixença de premsa per a informar de les investigacions sobre les vacunes administrades irregularment.

Segons va informar ahir la consellera de Sanitat en total són 62 les persones a les quals s’investiga per aquesta vacunació anticipada.

El document que ha causat la destitució de la responsable de Salut Pública de València i que Barceló va assegurar conéixer només pels mitjans de comunicació és el que es referia a l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, qui va rebre la primera dosi el dia 27 de desembre en la residència Verge del Miracle d’esta localitat de l’Horta. 

La Fiscalia Provincial de València esperarà a rebre alguna denúncia formal i no actuarà d’ofici contra els càrrecs públics que es van vacunar de forma anticipada sense respectar el torn de vacunació de la Conselleria de Sanitat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.