Programa de Formació en Competències Digitals a Alaquàs

L’objectiu d’aquest programa és impulsar l’emprenedoria i reduir la bretxa de gènere en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència posat en marxa pel Govern d’Espanya i està subvencionat pels Fons Europeus Next Generation EU

Un total de 15 dones han iniciat aquesta setmana el primer dels cursos del nou Programa de Formació en Competències Digitals per a dones en situació d’atur impartit al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs i subvencionat amb 62.400 euros pels Fons Europeus Next Generation EU. Alaquàs és un dels 8 municipis valencians que s’ha acollit a aquest programa.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués i el Director del Centre de Formació, Pepe Latorre, van donar la bvinguda el passat divendres 21 d’octubre a les persones participants.

Aquest primer curs és “Internet, xarxes socials i dispositius digitals i fonaments de web 2.0 xarxes socials”. Tindrà una durada de 40 hores i finalitzarà el 4 de novembre. El curs s’imparteix de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores.

La resta de cursos previstos per a desenvolupar són: Word avançat; Excel avançat; Power Point presentacions gràfics i fonaments web 2.0 i xarxes socials; Iniciació a la creació de pàgines web; Acces avançat; Internet, xarxes socials i dispositius digitals; comunicació digital i networking Internet; Factura digital i estratrègia nous models de negoci digital.

Comenta la notícia