Prohibició de cremes agrícoles a menys de 500 m. de zona forestal en el període de Setmana Santa i Pasqua de 2.024

La Regidoria de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira informa sobre la pròxima prohibició de fer cremes agrícoles

Les parcel·les agrícoles que es troben més enllà dels 500 metres

La Regidoria de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira informa sobre la pròxima prohibició de fer cremes agrícoles. En les parcel·les del terme municipal que es troben a menys de 500 metres de sòl forestal. Entre el Dijous Sant, 28 de Març i el dilluns de Sant Vicent, 8 d’Abril, (ambdós inclosos). 

Estes parcel·les son les corresponents a l’àmbit d’afecció del Pla Local de Cremes Agrícoles. Poden consultar-se al visor geogràfic en línia que l’Ajuntament posa a la disposició dels llauradors en la pàgina web https://www.alzira.es/serveis-municipals/urbanisme-i-infraestructures/pla-local-de-cremes-agricoles/ 

Les parcel·les agrícoles que es troben més enllà dels 500 metres i que per tant estan fora de l’àmbit d’afecció del pla local de cremes. Sí que podran continuar amb les cremes agrícoles durant este període. Sempre baix les mesures de seguretat pertinents i en horari diürn des del trenc d’alba fins a les 13:30 h. Excepte diumenges, festius i dies d’alerta per risc d’incendi forestal extrem (Nivell 3), dies en que queda totalment prohibit. 

Per a obtindré més informació sobre el Pla Local de cremes agrícoles. Es posa a disposició dels llauradors un servei d’assessorament tècnic per a resoldre dubtes al telèfon 96 240 50 92 o bé enviant un correu electrònic a  mediambient@alzira.es.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.