Projecte Educatiu sobre sexualitat en centres escolars a Picassent

Les Regidories d’Infància, Juventut i Salut, amb la colaboració de l’associació DESSEX, han dut a terme un projecte educatiu dirigit a les famílies de Picassent

Per abordar temes de sexualitat, relacions i afectes, cobrint també aspectes com el coneixement corporal, diversitat o canvis en la pubertat entre altres

Emmarcada dins del projecte municipal «Escola de famílies». La sexòloga, Theresa Rincón i  van ser les encarregades d’aprofundir en esta matèria en la xarrada que va reunir diverses famílies a la Casa de Cultura.

L’objectiu de la xarrada no era un altre que facilitar informació d’este tema a famílies amb fills o filles adolescents. Una acció que es complementa amb els tallers sobre educació afectiva sexual que des del consistori s’impartixen al llarg del curs en els centres escolars del municipi.

El projecte va rebre una avaluació positiva dels professors, subratllant la importància de continuar amb esta educació afectiu-sexual per a promoure la salut i el benestar en la infància i adolescència.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.