Protecció Civil Torrent reforça la seguretat en els mercats d’estiu per a realitzar assistències humanitàries

Protecció Civil se suma a la Policia Local de Torrent en la vigilància dels mercats dels divendres i dissabtes incrementant la seguretat i l’assistència als veïns, especialment a les persones majors

Amb l’objectiu de garantir la seguretat dels comerciants i clients dels mercats de venda no sedentària que se celebren els divendres i dissabtes a Torrent durant els mesos d’estiu, voluntaris de Protecció Civil Torrent acompanyaran a l’agent de Policia Local de Torrent per a prestar servicis humanitaris durant els mesos de més calor.

La iniciativa, impulsada per la regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, respon a l’augment d’incidents en els mercats durant l’època estival, a causa de les altes temperatures que poden afectar especialment les persones majors.

“Hem d’agrair a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil que col·labore amb estos servicis humanitaris, ja que en les últimes setmanes s’han produït diversos incidents amb persones majors, a causa de les altes temperatures en els mercats”, ha afirmat la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Sonia Roca.

L’edil ha assenyalat també que “des de la incorporació del Policia Local que patrulla pels mercats, la seguretat dels clients i comerciants s’ha vist incrementada i ara, la seua labor es veu reforçada amb la col·laboració de Protecció Civil”.

Els voluntaris de Protecció Civil ja estan realitzant labors humanitàries en els mercats dels divendres i els dissabtes, ajudant les persones majors a orientar-se, ajudar amb les borses o atendre’ls si patixen algun mareig o necessiten aigua.

A més, acompanyen en les labors de vigilància en els mercats a la Policia Local, que des de fa un any recorre els carrers dels mercats i la labor dels quals és molt apreciada pels clients i comerciants, evitant robatoris i podent atendre qualsevol incidència que es puga produir en el mercat.

Estos servicis es realitzen els divendres en el mercat de l’entorn de la Torre i els dissabtes a l’entorn del Mercat Sant Gregori.

Reforç de la seguretat

La presència dels voluntaris de Protecció Civil suposa un reforç important per a la seguretat en els mercats de Torrent durant els mesos d’estiu. La seua col·laboració amb l’agent de Policia Local permetrà garantir una atenció més pròxima i personalitzada als clients i comerciants, especialment a les persones més vulnerables.

La regidora Sonia Roca ha volgut agrair novament la col·laboració de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil: “La seua labor és fonamental per a garantir la seguretat i el benestar dels ciutadans de Torrent, especialment en els col·lectius més vulnerables”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.