Puig anuncia la licitació de la urbanització de Parc Sagunt II

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la immediata licitació de les obres d’urbanització de Parc Sagunt II. Per més de 200 milions d’euros, i de la carretera que connectarà el parc empresarial amb l’autovia d’accés al port de Sagunt. Per 61 milions d’euros.

Així ho ha manifestat després de visitar la planta pilot de PowerCo en Salzgitter i mantindre diverses reunions amb els directius de la filial de Volkswagen dedicada a la fabricació de cel·les de bateries per a vehicles elèctrics. Ximo Puig ha explicat que totes dues actuacions seran adjudicades durant el mes de  maig.

Durant la seua visita, el president ha assegurat que la gigafactoria és “una prioritat” per al Consell.

En la seua intervenció, el cap del Consell també ha anunciat que la Generalitat ha iniciat el procés de compra d’una parcel·la de prop de 16.000 metres quadrats en Parc Sagunt II, per 2,3 milions d’euros, per a construir el centre de Formació Campus Battery.

Per altra banda, Puig també ha avançat novetats pel que fa al tema de les inversions.

El cap del Consell ha destacat que la Generalitat ha accelerat la arribada de Volkswagen per a desenvolupar una operació “històrica en un temps rècord”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.