Puig opta per una aliança intergeneracional en la lluita contra la pandèmia

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància d’establir una aliança intergeneracional que atorgue als joves el protagonisme que els correspon en l’estratègia per a eixir junts de la crisi provocada per la pandèmia.

D’esta forma ho ha expressat el president durant la seua participació en el Palau de la Generalitat en la presentació de la campanya ‘Generació Z’, que busca conscienciar a la societat sobre la necessitat de mantindre actituds responsables per a previndre l’expansió del coronavirus.

La iniciativa, impulsada per la Generalitat en col·laboració amb el Consell Valencià de la Joventut, està protagonitzada per joves que conviden a sumar-se a la generació Z, la generació responsable.

Per això, ha reivindicat la participació dels joves en la superació de l’emergència sanitària i de la reactivació de l’economia.

La vicepresidenta ha remarcat la necessitat d’extremar les precaucions en el període nadalenc. Perquè segons Oltra, hem de dir-li a la gent que volem que la millor estima es demostra en la distància.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.