Puig situa com a objectiu de 2023 arribar als 30 milions de turistes en la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que la reactivació del turisme en la Comunitat Valenciana permet afrontar 2023 amb “força, esperança i il·lusió” per a aconseguir un “any històric” en el qual s’arribe als 30 milions de visitants i se superen els 10.000 milions d’euros que aporta el turisme internacional a la balança comercial.

Així ho ha assenyalat en declaracions realitzades durant la seua presència en el Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur. Certamen que compta en aquesta edició amb més de 500 expositors procedents del territori valencià, dels quals 215 són empreses, xifra que supera la d’edicions precedents.

A més, ha remarcat la “professionalitat” de la promoció turística impulsada per la Generalitat en Fitur Centrada en fer costat a les empreses i les destinacions turístiques per a continuar creant ocupació i prosperitat.

El president ha realitzat un recorregut per les diferents marques turístiques de l’estand de la Comunitat Valenciana i ha visitat a més els expositors d’empreses turístiques, al costat de les ministres d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i de Ciència i Innovació, Diana Morant.

Puig ha destacat a més la “aliança públic-privada” en el gran objectiu de Comunitat Valenciana que representa el suport al sector turístic, amb dues importants mesures impulsades per la Generalitat per a desestacionalitzar l’activitat: el bo viatge, que ja ha beneficiat a 260.000 persones i a un miler d’empreses, i les aportacions complementàries al programa de vacances del Imserso, amb 51 hotels acollits.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.