Puig valora l’aposta per la innovació de la factoria ADM de Carcaixent

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la factoria ADM a Carcaixent constitueix un exemple de transformació del model productiu en la Comunitat Valenciana. Ha valorat la seua aposta per la innovació i per la millora de la sostenibilitat i la seguretat alimentària.

Així ho ha manifestat després de la seua visita a la nova planta de producció de ADM a Carcaixent. A la qual també ha assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España. On ha assegurat que la decisió d’aquesta empresa d’ampliar les seues instal·lacions en la Comunitat Valenciana respon a la “confiança” que genera aquesta comunitat autònoma.

La multinacional ADM està especialitzada en components alimentaris i la seua nova factoria de Carcaixent. És la primera del món a produir probiòtics i postbiòtics en les mateixes instal·lacions. La capacitat de producció de les quals és cinc vegades major que la de les seues instal·lacions de Paterna. 

El passat mes de juliol, la multinacional ADM va anunciar una inversió de 25 milions d’euros en els últims dos anys per impulsar la seua línia de probiòtics en les instal·lacions de Carcaixent. Que es dedicarà exclusivament a aquests components alimentaris basats en microorganismes naturals amb efectes beneficiosos per a la salut humana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.