Quart de Poblet arranca la cinquena edició de Jove Oportunitat

Captura7

El programa va dirigit a joves que han deixat els estudis i no treballen

El 70% de les persones joves que ja han van participar en aquesta iniciativa van trobar un projecte de vida

Jove Oportunitat (JOOP), el programa organitzat per l’IVAJ, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, arranca la seua cinquena edició a Quart de Poblet. Està dirigit a les persones joves que tenen entre 16 i 21 anys, que han abandonat els seus estudis i no se senten motivats pel món laboral o, en l’actualitat, no treballen.

Les sessions començaran a meitat de febrer i les places són limitades. Si tens interés, o coneixes alguna persona jove que poguera estar interessat o interessada, només cal posar-se en contacte amb Quart Jove. https://quartjove.quartdepoblet.es/iniciamos-joop-2022/

La iniciativa, cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc de la lluita contra l’abandó educatiu prematur, cerca retornar la motivació i orientar als joves que no saben què fer en aqueix moment de la seua vida. Aquesta situació els provoca, en moltes ocasions, una baixa autoestima.

Cada sessió de JOOP de Quart de Poblet utilitza la metodologia del coaching actitudinal. S’aprenen aspectes com el desenvolupament personal, social, formació acadèmica i orientació professional que inclou visites a empreses. Els xics i xiques es reuneixen cada matí, de dilluns a divendres, a l’aula JOOP de Quart de Poblet.

Quasi el 70% dels qui es van apuntar a JOOP van tornar a estudiar o van començar a treballar

Aquest programa els permet trobar les eines per a “aprendre a voler-se a si mateixos” i van descobrir la seua vocació. A més, s’estableixen uns llaços d’amistat i confiança entre els i les joves, i també amb el seu orientador, que roman una vegada acabats els mòduls.

Comenta la notícia