Quart de Poblet assessora pimes i autònoms a tramitar les ajudes autonòmiques

La paralització de gran part de l’activitat professional com a conseqüència de la crisi sanitària ha fet necessària la posada en marxa d’un pla de xoc amb mesures excepcionals que reduïsquen les conseqüències econòmiques a petites empreses i treballadors i treballadores autònomes. Davant l’obertura del tràmit per a sol·licitar aquestes ajudes a la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Quart de Poblet, a través del Centre d’Ocupació i Desenvolupament, ha reforçat el servei d’atenció telemàtica amb l’objectiu d’assessorar i acompanyar a la ciutadania interessada a demandar aquesta subvenció.

Des de la declaració de l’estat d’alarma, el Consistori s’ha convertit en la principal font d’informació del sector productiu municipal, la qual cosa li ha portat a desenvolupar una intensa labor d’atenció responent els dubtes sobre les diferents mesures que s’han anat aprovant, així com col·laborant en la tramitació d’ajudes i moratòries posades en marxa pels governs estatal i autonòmic.

Després de detectar una creixent demanda d’informació, l’Ajuntament ha decidit implementar aquest nou servei d’assessoria a tramitar les ajudes aprovades per la Generalitat Valenciana, el termini de sol·licitud de la qual finalitzarà el 4 de maig a les 9 del matí.

També s’està treballant estretament amb el comerç local i amb l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet, així com amb tot el teixit productiu del municipi, duent a terme una minuciosa anàlisi de les conseqüències que l’estat d’alarma està ocasionant que permetrà dissenyar una bateria de mesures de suport.

L’assessorament es realitzarà de manera telemàtica a través del telèfon 961536210, extensió 250, i els correus electrònics adl.coordinacio@quartdepoblet.org i afic@quartdepoblet.org. A més, des de la pàgina web del Portal del Comerciant, es poden consultar totes les mesures laborals aprovades davant la crisi del *COVID-19.

En aquests dies de confinament, una de les actuacions que més ha agraït la ciutadania ha sigut la creació d’un llistat de comerços locals de primera necessitat que continuen oberts en el qual, a més, s’indica quins realitzen demanats a domicili.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.