Quart de Poblet celebra el Dia Mundial dels Aiguamolls i organitza un rastreig d’ocells autòctons

L’Agrupació Musical L’Amistat inicia el cicle de concerts matinals de música i amistat

Les falles de l’Horta continuen amb les seues presentacions durant aquest cap de setmana. El divendres 4 de febrer a les 22.00 hores tindrà lloc a l’Auditori Vaig moldre de Vila la presentació de la fallera Major de Marqués de Solferí, Esther Gallart. Així mateix, la fallera Major Infantil, Natalia Valldecabres i el president infantil Elías Gallart cobraran protagonisme el dissabte 5 de febrer a les 17.00 amb la seua presentació.

La Fallera Major, Arantxa Izquierdo, i la fallera Major Infantil, Natalia Medina representaren a la falla de L’Alcota-Sagunt el diumenge 6 de febrer a les 11.30 hores a l’Auditori Vaig moldre de Vila.

El diumenge a les dotze en el Centre Cultural Casino la població de Quart de Poblet podrà gaudir d’un matí de música en directe amb els concerts matinals de música i amistat a càrrec de L’Agrupació Musical L’Amistat.

D’altra banda, el llit del riu Túria torna a ser l’epicentre de les activitats mediambientals durant aquest cap de setmana. Quart de Poblet desenvoluparà el dissabte 5 de febrer a partir de les 10.30 hores l’activitat de rastre d’ocells en honor al Dia Mundial dels Aiguamolls.

Finalment, la biblioteca Pública Municipal Enric Valor obri pas al mes de febrer amb dos punts d’interés. Amb motiu de la celebració dels premis Goya que serà el pròxim 12 de febrer, els adults tindran al seu abast totes les pel·lícules guardonades en DVD. Així mateix i en commemoració del Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la Ciència, els i les més joves de la localitat podran gaudir d’una gran varietat de llibres, biografies i contes on les dones científiques són les grans protagonistes.

Recordem també que la Sala Infantil del Poliesportiu de la Mancomunitat del Barri del Crist, situat al carrer Pinte Segrelles, té oberta les seues portes per a tots aquells xiquets i xiquetes de fins a 5 anys que vulguen passar l’estona de manera divertida i dinàmica, comptant sempre amb la supervisió d’una persona adulta.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.