Quart de Poblet celebra la 42 edició del Saló de Fotografia QLICK

L’àrea de cultura de l’Ajuntament ha preparat una gran inauguració per al 7 d’octubre

La 42 Edició del Saló de Fotografia QLICK obri les seues portes el vierjes7 d’octubre. Aquesta exposició tan consolida en el panorama cultural valencià, podrà visitar-se a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura. A les 19 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració, en el qual es presentarà el catàleg de les obres exposades i es realitzarà el lliurament de premis.

Totes les fotografies guardonades han sigut triades per unanimitat del jurat. En la secció col·lecció, el primer premi ha recaigut en “Nit de colors” de Juan Miguel Cervera Merlo. En segon lloc, “Geometria Luminescent” de José Ramón Luna de la Ossa. I “Sota pressió” de Diego Pedra Benzal ha aconseguit el tercer lloc.

Respecte a la secció individual, s’han entregat huit premis: “Oblit” 1 d’Ángel Atanasio Rincón, “Allí on naix el Sol” 2 de Carlos Javier Bravo Paredes, “Caminante urbà” 3 de José Luis Fernández Martínez, “Realitat” 3 d’Eduardo Francés Sanchís, “Reflexions” 1 de José Luis García Alonso, “La llum i la seua absència” de Concepción Giménez Segarra, “Off de wall” 1 de José María Martín Hernández i “Waterloo” de Jordi Terry i Peñalver.

En la secció local, les obres afortunades ha sigut “Després de la paret” de María Muñoz Varo i “Soldats” de David Piqueras Aparicio. A més, també s’ha concedit el premi Ribera Ríos a “Geometries” de José Martín Hernández.

Així mateix, atesa la proposada Ajuntament, enguany s’ha decidit atorgar el premi Qlick honorífic a Bleda i Rosa, per convertir-se en una de les referències més destacades de la fotografia espanyola contemporània.

L’exposició es podrà gaudir fins al 21 d’octubre de dilluns a divendres, de 17h a 20h.

Comenta la notícia