Quart de Poblet esgota les targetes de compra subvencionades al 50% en 4 hores

L’Ajuntament regala 40 euros en comprar una targeta de 40 per a gastar en el comerç local i es preveu una injecció econòmica de 120.000 euros

Les 1. 500 targetes de compra de la campanya “Més comerç local amb els Targetes CQ+” que l’Ajuntament de Quart de Poblet ha tret a la venda, s’han esgotat en 4 hores.

Només en la primera hora es van vendre 1000 targetes. La iniciativa ha sigut tot un èxit i ja no queden més targetes a la venda.

El procediment és molt senzill. S’han posat a la venda targetes per valor de 40 euros que dobleguen el seu saldo de manera automàtica. D’aquesta manera, el comprador tindrà 80 euros per a gastar a les tendes adherides a la campanya, a partir del dia 15 de juliol. És a dir, l’Ajuntament regala 40 euros a cada persona empadronada que compre la targeta.

Les targetes que han eixit a la venda, s’han posat a disposició a les dotze del migdia de l’1 de juliol per a facilitar el procés i fer-lo accessible al major nombre de persones interessades. La recollida també serà flexible. Del 15 al 19 de juliol es podran recollir les targetes des de les 9.30 fins a les 13.30 en el Centre d’ocupació, que en aquesta ocasió serà l’únic punt de recollida.

Per a agilitzar el procés, s’organitzaran dos llocs de lliurament, i la ciutadania haurà de presentar el codi QR o el número de comanda rebuda per correu electrònic al moment de la compra, juntament amb el DNI original. Si la targeta és recollida en nom d’una altra persona, s’haurà de presentar també el DNI original del titular de la compra.

Les persones beneficiàries signaran un rebut, que poden descarregar i emplenar prèviament des de la web de la ACQ: Targeta CQ+, per a agilitzar el lliurament i reduir cues. En cas de no poder descarregar-ho, el centre comptarà amb personal de suport i còpies del rebut per a emplenar en el moment.

Termini i Objectius


La ciutadania de Quart de Poblet té fins al 30 de setembre per a gastar el saldo d’aquestes targetes. En total s’han venut 1500 unitats, amb el que l’Ajuntament injecta 60.000 euros en aquesta campanya per a fomentar les compres i el consum en el municipi.

No obstant això, l’impacte calculat supera els 120.000 euros degut a aquest efecte dita, com s’ha comprovat en campanyes anteriors.

L’objectiu és promocionar el comerç local, reactivar el consum i donar suport a la recuperació econòmica a través de la cistella de la compra. Una vegada conegut el producte, és més fàcil que la clientela torne. Participen comerços de tota mena, encapçalats pels d’alimentació, seguits de perruqueria i estètica, i en tercer lloc, roba i tèxtil. El ventall és ampli, incloent també joieries, rellotgeries, papereries, llibreries, perfumeries i electrodomèstics.

Des de l’àrea de comerç, gestionada pel Regidor Francisco Hidalgo, s’han llançat múltiples iniciatives, sent la targeta CQ+ una de les més reeixides i ben rebudes tant per comerciants com per compradors. Així ho confirma Vanesa Calero, nova presidenta de l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ)

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.