Quart de Poblet finalitza les obres dels polígons industrials per a millorar la seua competitivitat

IMG_4684

Destina 800.000 euros en actuacions en les àrees de Masia d’Espí i 9 d’Octubre

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha finalitzat les obres de millora dels polígons industrials, que han suposat una inversió de 400.000 euros. D’aquesta quantitat, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (*Ivace) ha aportat el 82%, 330.680 euros, per a les actuacions realitzades en els sectors de Masia d’Espí i 9 d’Octubre. A aquesta quantitat cal sumar-li altres 400.000 d’inversió municipal addicional que s’ha executat en l’àrea empresarial 9 d’Octubre, per la qual cosa s’ha destinat un total de 800.000 euros en aquest objectiu. La Regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible, que dirigeix Juan Medina, és l’encarregada de tramitar i executar els projectes, que han suposat la transformació d’aquestes superfícies industrials.

Entre els treballs realitzats destaca la millora de l’enllumenat amb lluminàries LED que redueixen les emissions de CO₂; la implantació d’elements verds, recorreguts biosaludables, carrils bici i sistemes de videovigilància connectats a la Policia Local per a millorar la seguretat de la zona.

Aquestes actuacions se sumen als projectes de sectorització, mesurament intel·ligent, millora del rendiment i el control dels abocaments industrials, realitzats per a estalviar aigua i reduir les emissions contaminants a l’atmosfera. D’altra banda, cal destacar que el rendiment hidràulic ha passat del 59% en 2016 al 90% en 2021, la qual cosa suposa un aprofitament quasi total de l’aigua potable gràcies al control d’abocaments per a evitar els il·legals, identificar la seua procedència si es realitzen i proposar a les empreses un pla per a la seua reducció o eliminació.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia