Quart de Poblet lliurament els diplomes a l’alumnat de L’Escola d’ocupació “Et Formem- Opcions Quart II”

Obtindran els certificats per a treballar en obra de paleta, jardineria i energies renovables en tota la UE

Trenta persones desocupades de Quart de Poblet ho tindran una mica més fàcil per a trobar treball gràcies als curos de formació gestionats per l’Ajuntament de la localitat. L’alumnat del projecte Et Formem – Opcions Quart II ha obtingut dos certificats de professionalitat de nivell I i nivell II que els habilita per al desenvolupament professional en especialitats de difícil cobertura. “Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques”, “Fàbriques d’obra de paleta” i “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes”, són algunes d’aquestes especialitats.

Durant 18 mesos, l’alumnat ha comptat amb un contracte de formació i aprenentatge relacionat amb una determinada especialitat i remunerat sobre la base del salari mínim interprofessional. Les actuacions dutes a terme pels treballadors han suposat la millora i el manteniment de diverses infraestructures de Quart de Poblet com la modernització de les instal·lacions solars tèrmiques de diversos centres públics, l’adequació d’un espai per al desenvolupament de pràctiques formatives, així com la millora dels parcs, entre altres.

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Ángel Lorente van fer lliurament dels diplomes de participació. L’alcaldessa va recordar la importància de generar sinergies entre els programes que duu a terme el Consistori com és el cas del projecte “Et Formem-Opcions Quart II”. Un projecte que té com a objectiu afavorir a tota la població.

Una altra de les iniciatives que té posades en marxa l’Ajuntament de Quart de Poblet amb l’objectiu d’afavorir a tota la població i crear més llocs de treball durant 2022 és el taller “Més opcions Quart”. Un programa en el qual persones en situació de desocupació adquireixen durant 12 mesos experiència en les especialitats de jardineria, obra de paleta i energies renovables.

L’Escola Taller Et Formem-Opcions Quart, gestionada pel Centre d’Ocupació i Desenvolupament, se suma a l’oferta formativa i altres programes d’ocupació, que es realitzen en col·laboració amb Labora (SERVEF), el Fons Social Europeu i altres entitats, emmarcats en les línies estratègiques de “Opcions Ocupació” i “Opcions Formació” de la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.