Quart de Poblet rep la visita de l’autobús LABORA

L’alcaldessa acudeix al punt d’informació mòbil acompanyada pel director de l’àrea de Labora, Francisco Lapuente

Informar sobre les ofertes d’ocupació, assessorar la ciutadania i formar als veïns i veïnes perquè puguen trobar treball. Aquests són alguns dels objectius del Centre d’Ocupació de Quart de Poblet que està en col·laboració permanent amb Labora.

Per a reforçar encara més les aliances entre l’Ajuntament, la conselleria d’Ocupació, els sectors productius i el xicotet comerç, el Bus Labora ha fet parada en el municipi. Durant el dissabte 19 de febrer i el dilluns 21 ha atés a més de cent persones i el dimarts 22 continuarà aparcat enfront de la Biblioteca Municipal Enric Valor des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada.

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, ha visitat el centre d’informació mòbil acompanyada pel director de l’Oficina Labora de l’àrea, Francisco Lapuente, i pel regidor d’Ocupació, Ángel Lorente. Martínez ha estat parlant amb diverses de les persones que s’han acostat a l’autobús i s’ha interessat per la situació laboral i personal que travessen. Gràcies a l’assessorament allí rebut, i després de descarregar-se l’app de Labora, diversos d’ells s’han assabentat d’ofertes de treball en el propi municipi, com la d’una empresa quartera que necessita torneros.

Qualsevol persona pot informar-se d’ofertes, cursos o qualsevol altre aspecte relacionat amb l’ocupabilitat en aquesta oficina mòbil o en el Centre d’Ús de la localitat. Si es posseeix el codi autolabora es podrà accedir més fàcilment a la informació personal i rebre assessorament individualitzat. En qualsevol cas, es pot acudir i aquest codi per a optimitzar l’experiència Labora. L’objectiu és facilitar i ajudar a desxifrar el món laboral i informar sobre els serveis d’inserció.

Per part seua, l’Ajuntament ha signat convenis de col·laboració amb empreses de la zona per a nodrir les seues plantilles amb treballadors i treballadores locals.

A més, també es poden informar dels tallers de formació i ocupació que organitza l’Ajuntament i que es realitzen periòdicament, són remunerats i tenen un any de duració.

Un altre dels serveis que ofereix és la formació a persones parades per a ajudar-los a mantindre el currículum actualitzat en funció del que les empreses demanden actualment, i donen orientació sobre la millor manera de preparar-lo.

El Centre, que se situa al carrer José María Coll, 8, compta amb ordinadors a la disposició de les persones que busquen assessorament per a realitzar qualsevol d’aquests tràmits. Si vols demanar cita o sol·licitar informació pots escriure a adl@quartdepoblet.org o trucar al telèfon 96 153 6210, extensió 1250.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia