Quart de Poblet reparteix bosses reutilitzables per a fomentar el comerç local i l’ús del valencià

Amb el lema “Compre en valencià. Jo, comerç local”, la iniciativa està sent tot un èxit entre la ciutadania

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la regidoria de Normalització Lingüística i amb la col·laboració de la regidoria de Consum, ha posat en marxa una campanya amb l’objectiu de promoure la llengua valenciana i la compra en el comerç local.

Així, ha preparat unes pràctiques borses de ràfia, reutilitzables i amb un atractiu disseny, que ha entregat als i les comerciants del mercat municipal perquè les distribuïsquen entre la seua clientela. Totes les persones que ho desitgen, poden recórrer els seus llocs, comprar els seus productes preferits i rebre la seua totalment gratis.

A més, com a part d’aquesta iniciativa, dimecres passat es va habilitar una carpa en el mercat itinerant. Allí, Cristina Mora, regidora de Cultura i Patrimoni Local, i Victoria García, regidora de Consum, acompanyades de personal tècnic d’Ajuntament, van repartir bosses a multitud de veïnes i veïns que es van acostar a l’estand durant el matí.

La ciutadania ha acollit amb entusiasme aquesta proposta i ja són molts els quarteros i quarteras que caminen pels carrers del municipi portant la seua compra dins aquestes bosses en les quals es pot llegir un missatge clar: “Compre en valencià” i “Jo, comerç local”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.