Quart de Poblet represa les activitats en el riu per a potenciar el paratge natural

La Fundació Limne organitza propostes per a tota la família

Quart de Poblet reprén les activitats en el llit del riu Túria amb el cicle Primavera al Riu, amb el qual es pretén oferir una alternativa d’oci sostenible, conscienciar sobre la importància de cuidar la naturalesa i difondre la riquesa de la fauna i la flora del paratge natural.  

La Fundació Limne ha organitzat una sèrie de propostes dirigides a tota la família en les quals el parc fluvial serà l’autèntic protagonista. Això sí, i seguint les recomanacions sanitàries per a evitar contagis per COVID-19. Així, les rutes es realitzaran en grups reduïts i serà obligatori portar màscara. La primera activitat va ser la Ruta de l’Aigua, celebrada dissabte passat.  

La següent serà “Experiments de l’Aigua”, el dissabte 10 d’abril, de 10.30 a 12.30 hores. La mateixa es repetirà el dissabte següent, 17 d’abril, ja que es tracta d’una de les propostes amb més acceptació, sobretot, entre els xiquets i les xiquetes.  

Altres activitats seran una inspecció del riu, al costat de l’associació *Horta Neta, per a conscienciar sobre la importància de mantindre els nostres paratges nets; o un seguiment de diverses espècies com a tortugues o ratapinyades amb la finalitat de conéixer la fauna de l’enclavament.  

L’última ruta serà el 19 de juny, amb la plantació de helòfits per a commemorar el Dia Mundial de la Desertificació.  

Per a inscriure’s és necessari enviar un email a participa@limne.org i indicar el nom, cognoms i DNI de les persones participants, un telèfon i l’activitat en la qual es desitja participar.   

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.