Quatre agents de Policia Nacional eviten que un ancià caiga al buit

L’home es trobava amb el cos per fora del balcó a una altura aproximada d’uns 15 metres d’altura

Els vianants havien col·locat quatre contenidors en la vorera sota el balcó davant el temor que l’home caiguera al buit

Quatre agents de Policia Nacional han salvat la vida d’un home de 89 anys que es trobava despenjat des d’un segon pis, a una altura d’uns 15 metres, tombat lateralment sobre una vorada sortint d’uns 10 centímetres, sent ajudat a subjectar-se a la reixa del balcó per una dona. Els policies van accedir fins al lloc pel pis confrontant, que comparteix balcó, i van trencar el separador de cristall per a arribar fins a l’ancià i posar-lo fora de perill.

Els fets van ocórrer el diumenge, sobre les huit i quart del matí, quan els policies van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un habitatge del districte valencià de Marítim, on segons diverses crides, un home d’avançada edat es trobaria penjant d’un balcó sent ajudat a subjectar-se a la reixa per una dona.

Immediatament i donada la gravetat de la situació, els agents van acudir al lloc, on van observar a un home que es trobava amb el cos per fora del balcó a una altura aproximada d’uns 15 metres d’altura, tombat lateralment sobre un sortint del mateix d’uns 10 centímetres d’ample i sent ajudat per una dona a subjectar-se a la reixa.

Així mateix es van adonar de la presència de quatre contenidors en la vorera que haurien sigut col·locats sota el balcó pels vianants, per a esmorteir la caiguda, davant el temor que l’home caiguera al vacio.

Davant la urgència de la situació, veient que la vida de l’ancià corria perill, els agents van intentar accedir a l’habitatge per tots els mitjans possibles, i davant la impossibilitat, van decidir accedir pel pis del portal contigu, el qual compartia balcó, únicament separat per un cristall, amb l’habitatge on es trobava l’home.

Una vegada en el domicili contigu, els agents van trencar el cristall que separava els balcons, accedint ràpidament on es trobava l’ancià, aconseguint entre tots dos i amb gran esforç, pujar i introduir-ho a l’interior .

Una vegada ho van posar fora de perill, el policies van esbrinar que la dona que estava intentant ajudar-ho al balcó era la seua cuidadora, la qual, moments abans i poc després de supervisar que l’home dormia a la seua habitació hauria escoltat sorolls a la terrassa, apuntant-se i veient a l’ancià despenjat pel balcó.

Gràcies a la rapidesa i coordinació dels agents, es va aconseguir salvaguardar la integritat física de l’octogenari.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.