Quatre Campions de la Comunitat per al club Halterofília Alzira

445-IMG_2389

El passat dia 26 de març va tindre lloc en el gimnàs Julian Perea d’Alzira el Campionat de la Comunitat Valenciana Júnior d’Halterofília i segona jornada de Jocs Escolars C.V.

Des de les 9.30 hores del matí fins a les 20.00 hores de la nit van competir al voltant de 80 levantadores en la tarima Lorenzo Carrió Esteban.

El club Halterofília Alzira va obtindre quatre medalles d’or, dos en modalitats femenina i dues en masculina.


Andrea Bernia en categoria 49 kg de pes corporal va alçar 42kg en arrancada i 53kg en dos temps , sumant 95 kg en total olímpic.


Tihara Giselle Gastón en categoria mes de 87 kg 46kg en arrancada, 65 kg en dos temps sumant 111kg en total olímpic.


Héctor Soto en categoria 67kg ,64kg en arrancada , 80 en dos temps sumant 144 kg en total olímpic.
Jose Francisco Maya en categoria 89 kg va alçar 100kg en arrancada, 120 en dos temps sumant 220 kg en total olímpic.


Carles Malonda i Ruben Ortiz van quedar a un pas d’obtindre la medalla de bronze , tots dos van guanyar el quart lloc en les categories de 73kg i 89 kg.


D’altra banda es va celebrar la segona Jornada de jocs escolars amb la participació d’Izan Perez, Alvaro Chordá, Javier Zalvez, Marc Sanchís, Juan Moreno,Adrian Castillo, Aitana Valdés i Eva Alfaro.
Els levantadores que van competir el passat 19 de març en el Campionat d’Espanya escolar Mireia, Paula i Alex els puntuava la marca realitzada per als Jocs Escolars pel que no van participar aquest dia.


L’equip tècnic del club Jesús Ballesteros, Hector Lapo, Toni Gordó i Mónica Carrió van mostrar la seua satisfacció pel treball de tots els levantadores.


A l’esdeveniment va acudir l’alcalde d’Alzira D. Diego Gómez, el Regidor d’esports Fernando Pascual, el Regidor de Cultura Alfred Aranda i el Regidor Ricardo Belda.


Alfred Aranda va fer lliurament de les millors marques locals amb el trofeu especial de “ Alzira Capital Cultural” als levantadores Andrea Bernia i Jose F. Maia.


L’empresa Autal, Grefusa i Anitin van col·laborar en l’esdeveniment.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia