Quatre policies locals de Sueca reben una condecoració al mèrit pel seu treball 

Quatre agents de la Policia Local de Sueca han rebut una condecoració en reconeixement al treball i mèrits com a professionals de la seguretat pública durant la seua labor policial.

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, i el director general d’Interior, Salvador Almenar, han sigut els encarregats d’entregar-les en el Monestir de Santa María del Puig, en un acte en el qual han rebut esta distinció un total de 416 agents de diversos cossos de Policia Local de les províncies de València i Castelló.

Els quatre agents de la Policia Local de Sueca han acudit a l’acte acompanyats pel regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez; l’intendent cap, Juan Torró; i l’inspector, Miquel Ferrando. “Com a regidor responsable de Seguretat Ciutadana, vull felicitar els agents reconeguts per les seues actuacions meritòries i animar-los a continuar treballant, a l’igual que a tota la plantilla de la nostra policia, en eixa línia de professionalitat i dedicació en la seua labor diària en favor de tota la ciutadania”, ha assenyalat Carlos Ramírez. 

En concret, els agents condecorats van participar en actuacions en les quals la seua ràpida i encertada intervenció va aconseguir salvar vides, com ara el cas d’una menor que va patir una ennuegada o l’incendi d’un habitatge. 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià      

Comenta la notícia