Queden configurats els equips de les Copes Diputació de València – Caixa Popular

Ja estan configurats els equips que participaran en la pròxima Copa Diputació de València –Caixa Popular. Per a la competició de raspall serà la seua edició número VI i la XIII pel que fa a la disciplina d’escala i corda.

En la VI Copa Diputació de València –Caixa Popular de raspall, la relació de parelles participants i els ajuntaments als quals representaran és la següent:

Barxeta: Moltó i Josep
Villanueva de Castellón: Marrahí i Lorja
Oliva: Ian i Brisca
Ontinyent: Ximo i Seve
Sueca: Vercher i Roberto
El Genovés: Vicent i Tonet IV
Xeraco: Salelles II i Canari
Xàbia: Punxa i Sanchis

En la XIII Copa Diputació de València –Caixa Popular de la modalitat d’escala i corda, els participants i les localitats representades seran els següents:

La Pobla de Vallbona: Puchol II i Guillermo
Benidorm: Pere Roc II i Pere
Almussafes: De la Vega i Santi
Murla: Genovés II i Nacho
Vila-real: Soro III i Jesús
Montserrat: Marc i Tomàs II
Pedreguer-Masymas: José Salvador i Javi
Dénia: Giner i Félix

Els equips han estat configurats pel Comité Tècnic Esportiu que es va crear recentment en la Fundació per la Pilota Valenciana i que està compost per la secretaria tècnica de la Fundació, un representant de la Federació de Pilota Valenciana, el col·lectiu de trinqueters i una representació dels pilotaris professionals.

El sistema de competició serà similar al de les darreres temporades. En cada modalitat, els huit equips seran distribuïts en dos grups, A i B, per a la disputa d’una fase regular composta per 6 jornades i un total de 24 partides.

Posteriorment, els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals i els vencedors d’estes eliminatòries accediran a la gran final.

El tret d’eixida està previst per a la segona setmana de setembre mentre que les finals es disputarien a finals d’octubre o principis de novembre.

A més a més, de manera paral·lela a les dues competicions es disputaran la Copa 2 de raspall i la Copa 2 d’escala i corda, la configuració de les quals es donarà a conéixer en pròximes dates. Així les coses, entre els quatre campionats hi haurà un total de 64 pilotaris competint.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.