Queden establertes les dates i seus dels quarts de final, semifinals i finals del Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat

Ja estan establertes les dates i les seus on es disputaran els quarts de final, les semifinals i les dues finals del Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat.

En el torneig de la modalitat d’escala i corda ja s’ha completat la ronda dels huitens de final i per tant estan definits els duels de la pròxima ronda, que es disputaran al trinquet Pelayo.

Les dos primeres eliminatòries de quarts tindran lloc el pròxim dijous 19 de novembre. A les 17.00 hores, Genovés II jugarà contra Salva Palau; a continuació, Pere Roc II s’enfrontarà a José Salvador.

Les altres dues partides de quarts es disputaran el dissabte 21. La sessió també començarà a les 17.00 hores amb l’enfrontament entre Puchol II i Santi. A continuació, De la Vega jugarà contra Giner.

Les semifinals estan programades per al dimecres 25 de novembre al trinquet de Dénia.

La primera eliminatòria començarà a les 17.00 hores i enfrontarà a Genovés II o Salva Palau contra Puchol II o Santi. A continuació jugaran Pere Roc II o José Salvador contra De la Vega o Giner.

Pel que fa a la gran final, el títol es resoldrà el diumenge 29 de novembre al trinquet Pelayo (11.30 hores).

En el Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat de raspall encara s’han de disputar set eliminatòries de la ronda dels huitens de final, però el calendari dels quarts, les semifinals i la final ha quedat igualment configurat.

Les dues primeres eliminatòries de quarts es disputaran el dijous 26 de novembre al trinquet de Bellreguard. A les 17.00 hores, Moltó s’enfrontarà contra Ximo o Lorja. A continuació, Ian o Vicent jugarà davant Punxa o Brisca.

Les altres dues partides de quarts estan programades el divendres 27 de novembre al trinquet de Piles. La sessió també començarà a les 17.00 hores, quan Iván o Seve jugarà contra Pablo o Salelles II. A continuació, Marrahí o Badenes s’enfrontarà a Vercher o Tonet IV.

Les dues semifinals es disputaran el dimarts 1 de desembre al trinquet de Xeraco. La primera començarà a les 17.00 hores i enfrontarà als vencedors de les eliminatòries de quarts programades a Bellreguard. A continuació jugaran els dos guanyadors de les partides de quarts programades el dia 27 a Piles.

Pel que fa a la final, el títol es resoldrà el dissabte 5 de desembre al trinquet de Bellreguard (18.00 hores). 

La Fundació recorda que totes les partides es jugaran a porta tancada i que esta programació podria variar segons l’evolució de la pandèmia i les indicacions de les autoritats sanitàries i esportives.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.