Quesalia 2024: Una festa per als sentits a Chelva

Durant aquest cap de setmana, Chelva acollirá el Quesalia 2024, una celebració gastronòmica que encisara a veïns i visitants amb les seues delícies culinàries.

Des de les 10:00 fins a les 21:00 de la nit, la plaça Major es convertit en un paradís per als amants del formatge i la bona taula.

Les casetes oferiran una gran varietat de formatges, acompanyats de productes tradicionals. Com vins, olis, mel i els exquisits productes de les fleques i pastisseries locals. Aquesta fira ha comptat amb el suport de la Diputació de València per a aquesta tercera edició del Quesalia. Consolidant-lo com una cita ineludible al calendari de la província.

Organitzada per l’Ajuntament de Chelva, aquesta fira té com a objectiu desestacionalitzar el turisme i generar noves oportunitats laborals per a la població local. A més dels plaers gastronòmics, el Quesalia ha presentat un programa d’activitats paral·leles completíssim. Amb música en directe, demostracions culinàries, visites guiades al nucli antic i patrimoni de Chelva, tallers infantils i una ludoteca.

La presentació oficial d’aquest esdeveniment, realitzada hui a la Diputació de València davant els mitjans de comunicació. Ha inclòs una exquisida cata de formatges a càrrec de Queseria del Mundo. Que ha oferit una gran varietat de productes lactis i vins als assistents.


Amb el Quesalia 2024 d’aquest cap de setmana, Chelva es consolida com a destí gastronòmic de referència, oferint als visitants una experiència única per als sentits.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.