Rafelbunyol llança una enquesta veïnal per a continuar avançant en matèria de Responsabilitat Social

La iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘Viu Rafelbunyol’ que compta amb el suport i finançament de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha llançat una enquesta ciutadana amb la finalitat de continuar avançant en matèria de Responsabilitat Social i conéixer l’impacte de la campanya de divulgació i sensibilització en valors socialment responsables ‘Viu Rafelbunyol’.

A més, aquesta iniciativa també permetrà conéixer el grau de satisfacció veïnal amb els serveis municipals i determinar les principals preocupacions de la ciutadania.

Per a Fran López, alcalde de Rafelbunyol: “Amb aquesta acció pretenem continuar fent de Rafelbunyol un municipi socialment responsable i tindre una visió millor si cap d’aquells temes que més preocupen els nostres veïns i veïnes i millorar el grau de satisfacció sobre la Responsabilitat Social Pública”.

El veïnatge de Rafelbunyol podrà participar en aquesta enquesta, que s’ha difós a través de les xarxes socials municipals, fins dimarts que ve 19 d’octubre.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.