Rafelbunyol situa a la ciutadania com la protagonista de la seua campanya de transparència “Les Coses Clares”

Aquesta campanya conforma la fase final del projecte municipal d’enguany per continuar fomentant l’accés a la informació pública i la cultura de la transparència en la localitat

Després de dos mesos en marxa, la iniciativa de transparència “Les Coses Clares” arriba a la seua fase final: una campanya de promoció i divulgació de la informació pública.

Des del seu començament aquest projecte municipal s’ha realitzat de manera col·laborativa juntament amb la ciutadania, amb l’objectiu d’implicar-la en la vida pública i aproximar la publicitat activa a la població, fent-li-la arribar d’una manera més clara.

Després d’un procés de diagnòstic ciutadà en el qual van participar més de 200 persones, el consistori ha pogut conéixer les preferències, necessitats i suggeriments veïnals entorn de la transparència i la seua difusió, i per tant, elaborar una campanya de promoció i divulgació de la informació pública clara i a la seua mesura.

Aquesta campanya consisteix en un set d’infografies sobre informació municipal rellevant per al veïnat i elaborades amb la intenció de no ser només informatives, sinó també útils i interactives.

A més, per a donar a conéixer aquest material s’han elaborat una sèrie de cartells dels quals la ciutadania és la protagonista, amb un codi QR que redirigeix a eixes infografies, i que s’estan difonent mitjançant els canals de comunicació més utilitzats pel veïnat segons els resultats del diagnòstic i en una campanya a peu de carrer, per tal que la informació arribe a tota la població.

Finalment es llançarà un vídeo, protagonitzat també per la ciutadania i que resumeix l’esperit d’aquesta iniciativa: assolir una comunicació pròxima, oberta i clara entre l’ajuntament i la població que garantisca la rendició de comptes i la comprensibilitat de la informació municipal.

Per a l’alcalde de la localitat, Fran López, “amb aquest projecte continuem avançant cap a un Rafelbunyol més obert, pròxim i en interconnexió amb els nostres veïns i veïnes”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.