Rafelbunyol torna a ser el municipi de menys de 10 mil habitants més transparent de la Comunitat Valenciana

El consistori obté un 88% dels indicadors del Segell Infoparticipa, millorant així els resultats de l’any anterior.

La Universitat Autònoma de Barcelona i el CEU-Cardenal Herrera han tornat a atorgar el Segell Infoparticipa al Ajuntament de Rafelbunyol: una distinció que reconeix a les administracions públiques més transparents en la gestió de la informació pública.

A més, el municipi valencià ha millorat els resultats respecte a l’any anterior. En concret, Rafelbunyol compleix amb el 88% dels indicadors (46 d’un total de 52) establits per al mesurament del grau de transparència segons la metodologia del Mapa Infoparticipa, un grau de compliment molt elevat que li ha permés revalidar aquest Segell.

L’esforç del govern de Rafelbunyol per continuar millorant la transparència municipal es plasma amb reconeixements com aquest, ja que de tota la Comunitat Valenciana, tan sols 6 municipis: Onda, Gandia, València, Elx, Dénia i Rafelbunyol, han obtingut el segell Infoparticipa, sent aquest últim l’únic menor de 10.000 habitants.

Aquest assoliment té encara més rellevància tenint en compte que l’Ajuntament de Rafelbunyol és l’únic municipi de la comarca de l’Horta Nord que ha obtingut aquesta distinció, situant-lo com un Ajuntament referent en l’àrea metropolitana de València.

L’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, ha manifestat que “per al municipi és un orgull aquest reconeixement que demostra l’esforç que durant anys realitzem en aquest sentit”. A més, la primera autoritat municipal destacava que “des del primer dia intentem construir un municipi més obert i pròxim als veïns i veïnes i amb reconeixements com aquests es demostra que l’estem aconseguint”.

Des de l’Ajuntament s’ha conclòs reiterant el seu compromís per la transparència i el govern obert i esperen continuar millorant els indicadors en els pròxims anys.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.