Rafelguaraf acull la primera edició de la Fira de la Tomaca Valenciana

La Primera Fira de la Tomaca Valenciana ha reunit més d’un miler de persones a Rafelguaraf

El Secretari d’Estat de Política Territorial, Arcadi España, també va estar present a l’acte d’inauguració

Una cita gastronòmica que ha tingut com a protagonista la tomaca valenciana amb marca certificada ‘CV’, una etiqueta de qualitat aconseguida després de quatre anys de treballs coordinats per l’Institut COMAV de la Universitat Politècnica de València en col·laboració amb l’Associació de Productors i Comercialitzadors de la Tomaca Valenciana. 

La fira ha comptat amb el I Concurs de Tapes amb Tomaca i el I Concurs de Tomaca Valenciana Memorial Gonzalo Peiró. A més a més, l’Ajuntament de la localitat ha posat a disposició dels visitants el ‘Tomacabús’.

El Secretari d’Estat de Política Territorial, Arcadi España, també va estar present a l’acte d’inauguració de la fira, posant en valor la marca de qualitat de la tomaca valenciana. 

Una iniciativa, en definitiva, que ha donat a conéixer un producte de quilòmetre zero com és la tomaca valenciana i ha dinamitzat la restauració i el turisme del municipi.

La I Fira de la Tomaca Valenciana de Rafelguaraf ha anat acompanyada també d’embotits i formatges de la Comunitat Valenciana, així com exhibicions de cuina i actuacions musicals. Tot un èxit per al municipi que espera repetir-se en properes edicions. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.