Rafelguaraf ha acollit la presentació de les Trobades d’Escoles en Valencià 2018

Aquest municipi serà l’encarregat de donar el tret d’eixida a les trobades que recorreran les diferents comarques

Rafelguaraf ha acollit la presentació de les Trobades d’Escoles en Valencià d’aquest 2018. En la seua presentació han participat diferents representants de les institucions i associacions organitzadores. Entre ells, el President de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en valencià de La Ribera, Joan Cortés.

Per altra banda, Txema Peláez, President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha destacat el suport que dóna aquesta institució per la defensa de la llengua i la cultura pròpies.

Pel que fa al lema de les trobades d’aquest any, ‘Nosaltres pel valencià’, el President d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, destacava que s’ha volgut homenatjar a Joan Fuster, escriptor valencià.

L’alcaldessa del municipi, Rafaela Aliaga, ha destacat la il·lusió amb la que espera el municipi la primera de les trobades que se celebrarà aquest diumenge, 15 d’abril.

En aquesta presentació també han participat diferents alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores d’altres municipis. Tots ells, han visitat el mural que s’ha pintat a la Plaça de les Antigues Escoles de Rafelguaraf que representa el disseny de les festes pel valencià 2018.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.