Reconeixement i aplaudiments a veïns i veïnes en la XIII gala de premis del 9 d’octubre d’Alboraia

 Els guardons entregats han anat dirigits a diferents àmbits com a medicina, horta, cultura o l’esport, entre altres

L’Ajuntament d’Alboraia ha repartit els 9 premis que enguany han conformat la gala del 9 d’Octubre del municipi amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, la institució local reconeix un any més a veïns i veïnes que destaquen per la seua labor diària en diferents àmbits en presència de l’alcalde, Miguel Chavarría, la Corporació Municipal i veïns i veïnes d’Alboraia.

Josep Juste Martí ‘Pep Mama’, en Tradició Musical; Vicent Tamarit Rius, en Cultura; Hortalizas Cliber S.L. en Horta, Tradició i Innovació; José Luis Galán, en Esforç i Superació; Ana Lluch Hernández, en Medicina i Investigació; César Albiach del Cerro, en Joventut; Voluntaris de la Mar, en Solidaritat i Integració; la 10K Alboraya contra el Cáncer, en el Mèrit Esportiu; i Salva Bolta Ferrer, premi d’Honor, han sigut les persones i col·lectius homenatjats d’enguany en una gala presentada per la periodista local Pilar Galán.

L’alcalde, Miguel Chavarría, va iniciar la cita amb el discurs institucional, recalcant que es tractava “d’un dia especial per a reconéixer a totes aquelles persones que milloren el nostre municipi”. Després de realitzar una breu presentació de totes les persones premiades, els va recordar que Alboraia “és un poble que us vol i que s’assega orgullós del que feu dia a dia”.

La colla de Tabal i Dolçaina de la Societat Musical d’Alboraia va amenitzar l’entrada a les persones assistents i el bressol de l’orxata va tancar l’esdeveniment amb el seu producte estrela. La XIII gala de premis del 9 d’Octubre d’Alboraia va culminar així la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, després d’uns dies enfocats a la cultura i al comerç local amb una jornada de circ a l’aire lliure durant el dissabte o el repartiment de pastissos en el Mercat Municipal amb motiu de Sant Dionís, dia valencià dels enamorats.

Comenta la notícia