Rècord d’assistència al Campus d’Estiu d’Aldaia 2023

· Més de 1.000 xiquets i xiquetes s’han apuntat enguany a disfrutar de les activitats més estiuenques i saludables, durant tot el període vacacional, al poliesportiu Municipal Jaume Ortí

· Aldaia oferix, a més, setmanes de conciliació, servici de menjador i de matinera

El Campus d’Estiu d’Aldaia ha arrancat este 2023 amb una primera quinzena de participació plena, i és que un miler de xiquetes i xiquets, accedixen enguany al Poliesportiu Jaume Ortí, en un Campus pensat específicament, per trams d’edat, per a menors entre 3 i 14 anys.

D’esta manera, Aldaia oferix un any més el millor oci educatiu durant els mesos complets de juliol i agost, amb opció també de la denominada ‘setmana de conciliació’ per aquelles famílies que necessiten el servici més adaptat al calendari escolar. 

En total, 1.001 xiquets i xiquetes, sumant a més 50 menors derivats també de Serveis Socials, estan gaudint de les millors activitats lúdiques, educatives i esportives per a l’estiu, de la mà de 64 professionals entre monitors, coordinadors, personal de cuina, neteja… dedicats a l’alumnat del Campus d’Aldaia 2023. 

Per altra banda, 165 famílies han fet ús ja en la primera quinzena de juliol del servici de matinera, i 270 xiquets i xiquetes s’han quedat també al menjador. 

La proposta del Campus d’Estiu d’Aldaia inclou tallers de manualitats, aprenentatge musical, primers auxilis, jocs aquàtics, i  esports inclusius, a més de ioga, pilates, bàsquet, tennis, rugby, handbol, pàdel, bootcamp, beisbol… Amb espai d’ombra per a l’ocasió i utilització també de la piscina lúdica, de manera organitzada entre els 45 grups de xiquets i xiquetes. Tot pensat per a la diversió dels menuts i la conciliació per a pares, mares, i famílies treballadores.  

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.