Reforça Massanassa posa en marxa el seu pla formatiu per a les persones en cerca d’ocupació

Els cursos se centren en l’obtenció de titulacions obligatòries i demandades actualment per les empreses de la zona.

L’Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, a posat en marxa el seu pla formatiu per a l’ocupació d’enguany. Amb una programació de quatre cursos de diferents àmbits professionals per a ajudar al fet que les persones troben treball. 

Els tallers pretenen complementar el currículum d’aquelles persones que estan en cerca d’ocupació.

La formació triada per a 2023, se centra en l’obtenció de carnets o titulacions que resulten obligatòries per a llocs relacionats amb la logística o l’hostaleria. A més d’en sectors amb major ocupació en l’àrea de Massanassa.

Són un total de 133 les persones preinscrites en els quatre cursos oferits. Estos són:

Carnet de manipulador d’aliments i Anàlisis de Perills i Punts de Control Crític (APPCC)

Carnet de carretons, curs d’operacions logístiques i auxiliars de magatzem que inclou 40h de pràctiques en empreses, i curs en atenció en comerç. 

Els cursos estan subvencionats per l’Ajuntament de Massanassa

Cal destacar que tots els cursos estan subvencionats per l’Ajuntament de Massanassa. Oferint així preus assequibles per a les persones en situació de desocupació per un import de deu euros.

Un pla formatiu adaptat a les actuals necessitats de les empreses del municipi i el polígon industrial. El qual compta amb més de 350 empreses actualment en la localitat. A més, l’ajuntament busca que les empreses contracten persones desocupades de Massanassa oferint-los ajudes de fins a 4.500 euros per la seua contractació. Fent que la relació siga en benefici a totes les parts.

Des de Reforça Massanassa, també s’ofereixen cursos de currículum vitae gratuïts i assessorament a totes aquelles persones que precisen del seu servici quant al sector de l’ocupació i el comerç. De la mateixa manera, convida a la població a consultar el Portal d’Ocupació Municipal, per a registrar-se en les ofertes d’ocupació disponibles que envien les empreses de la zona i voltants.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.