Renovació i ampliació del centre de salut de Sueca

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez ha visitat hui la localitat de Sueca

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez ha visitat hui la localitat de Sueca

Una vegada allí, s’ha dirigit a l’Ajuntament, on ha signat en el Llibre d’Or de la ciutat i, a continuación s’ha dirigit al centre de salut per a presentar, junt a l’alcalde, Dimas Vázquez, el projecte per a la renovació i ampliació del centre de salut

Al llarg de la legislatura, han hagut diverses visites de la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés, al Centre de Salut de Sueca. A petició de l’alcalde, qui li ha mostrat la urgència d’invertir en les instal·lacions degut, principalment, a la seua antiguitat. Finalment, aquestes visites han tingut una resposta.

També s’ha fet referència a la necesitat d’augmentar l’inversió per a fer possible aquest projecte.

El conseller ha anunciat que es dotarà al Centre també d’un mamògraf, un quiròfan per a cirurgia menor que permetrà intervencions que no necessiten estada hospitalària i d’un ascensor nou que permetrà també l’ús de lliteres i facilitarà l’accés de ciutadans amb problemes de mobilitat.

També la gerent del departament de salut, Liliana Fuster ha fet balanç del que va a suposar aquest projecte.

En definitiva, aquesta iniciativa permetrà reduir els temps d’espera i evitarà molts dels desplaçaments fins a l’Hospital de la Ribera. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.