Renovació i manteniment de les pistes cobertes del Poliesportiu del Bovalar d’Alaquàs

L’objectiu d’aquesta actuació és continuar dotant les instal·lacions esportives amb les condicions més adequades i òptimes per a la pràctica esportiva

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant actualment en la renovació i manteniment de les pistes cobertes del Poliesportiu del Bovalar d’Alaquàs. L’actuació, que compta amb un pressupost de 31.350 euros, té per objectiu millorar i oferir les millors concidions per a la pràctica esportiva en aquestes instala·lacions municipals.

Els treballs s’han iniciat amb la reparació dels desperfectes ocasionats en la superfície pel seu ús i la regulació de la planimetria per a posteriorment renovar la superfície esportiva amb una base de tres capes de resina. Una vegada es realitzen aquests treballs es procedirà al marcat de les línies de joc dels diversos esports que es practiquen en aquestes pistes: futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol i patinatge. La superfície completa a reposar és de 1.680 metres quadrats.

Aquesta actuació respon al compromís de l’Ajuntament d’Alaquàs per continuar millorar les instal·lacions esportives municipals i oferir unes dotacions indònies per a la pràctica de l’esport.

Comenta la notícia