Reobertura i posada en marxa del vacunódromo a Mislata

Mislata aconsegueix la reobertura del pavelló del Quint com a punt de vacunació

Pavelló del Quint

L’Ajuntament està habilitant les instal·lacions esportives, que ja es van convertir en un macro recinte d’inoculacions amb l’inici del pla de vacunació al nostre país fa ara un any, per a obrir de nou les seues portes dilluns que ve 24 de gener per a la ciutadania de Mislata i Quart

Carlos F. Bielsa: “Amb lanos posem, una vegada més, a la disposició de les autoritats sanitàries per a guanyar en agilitat i rapidesa, i fem de nou una crida perquè la gent acudisca a protegir-se per a accelerar al màxim la immunització de la nostra ciutadania”

Mislata, i en concret el seu pavelló esportiu del Quint, es converteix de nou en punt de vacunació massiva a partir del pròxim dilluns 24 de gener.

Des d’el mes de novembre passat i amb l’inici del procés de vacunació de les terceres dosis, l’Ajuntament va posar de nou a la disposició del Departament de Salut de Manises, encarregat del procés i d’establir els diferents punts d’inoculació, aquestes instal·lacions que ja es van obrir fa un any amb aqueixa fi, i després d’insistir en diverses ocasions des de la regidoria de Sanitat per fi s’ha autoritzat la seua obertura.

El punt de vacunació

El punt de vacunació funcionarà de dilluns a divendres de huit del matí a huit de la vesprada, i fins ell podran acudir els veïns i veïnes de Mislata i de Quart de Poblet. D’aquesta manera, es facilita la vacunació de les terceres dosis o dosis de reforç a les persones majors de 18 anys, i també a aquelles persones que encara no s’hagen vacunat o que encara no tinguen la pauta completa.

Des de l’Hospital de Manises començaran a citar per sms i per trams d’edat indicant ja el pavelló del Quint com a centre de vacunació, al qual també podrà acudir-se sense cita prèvia per a rebre les primeres i segones dosis.

Des de l’Ajuntament s’ha iniciat el protocol d’higienització i d’organització tant dels accessos com del propi espai de vacunació amb l’objectiu d’acollir tot el procés de la forma més segura tant per a l’equip mèdic com per a la ciutadania.

Mislata va ser referent fa ara un any en ser un dels primers punts de vacunació oberts a la Comunitat Valenciana per a vacunar primer al personal docent de diferents municipis de l’àrea i convertint-se després en punt de vacunació massiva de la població general de la zona sanitària.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.