Representants del col·lectiu “Treballant per la Igualtat” visiten el Punt de Trobada Familiar de Sueca

Aprofitant la visita, els membres del col·lectiu han guardat un minut de silenci davant la recent confirmació d’un nou cas d’assassinat per violència de gènere ocorregut a Alzira el passat 7 de juny

Representants del col·lectiu “Treballant per la Igualtat” han visitat este matí les instal·lacions del Punt de Trobada Familiar (PTF) de Sueca, que va obrir les seues portes oficialment el passat 16 de juny. La regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca, Gema Navarro, ha exercit d’amfitriona, “es tracta d’un grup de persones que es va constituir fa alguns anys amb l’objectiu de mantindre un nexe d’unió i de comunicació entre diversos municipis que pertanyen al partit judicial de Sueca, per a dur a terme accions en matèria d’igualtat i de lluita contra la violència de gènere”. 

El col·lectiu “Treballant per la Igualtat” està format per un equip interdisciplinari molt ampli, en el qual es troben: representants del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i de Violència sobre la Dona, del Col·legi d’Advocats de Sueca i de l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte; regidors i alcaldes de diversos municipis que pertanyen al partit judicial de Sueca i agents d’igualtat. 

Aprofitant la visita dels membres del col·lectiu, i després de la confirmació per part del Ministeri d’Igualtat que la dona assassinada a Alzira, el passat 7 de juny, va ser víctima de violència de gènere, s’ha guardat un minut de silenci a les portes del PTF com a mostra de solidaritat amb els seus familiars.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.