Reunió Joan Ribó amb CODiNuCoVa

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del director del CEMAS (Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible), Vicent Domingo, s’ha reunit este dimarts amb el president del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), Luis Cabañas, i amb la coordinadoa del projecte EMPIV, que està desenvolupant esta entitat, Ruth García.

El projecte EMPIV forma part del programa municipal Missions València, i consistix en una avaluació dels hàbits i pautes nutricionals de la població infantil de València. Per a això, el personal tècnic de CODiNuCoVa compta amb la col·laboració de diferents centres escolars de la ciutat. Actualment, esta iniciativa es troba encara en fase d’estudi, i una vegada es dispose de les conclusions, estes es compartiran amb l’Ajuntament.

L’alcalde ha assenyalat la importància de conéixer els riscos i els avantatges de les dietes actuals de la població de menor edat, i ha reiterat el compromís del Govern municipalen promocionar una alimentació saludable, sostenible i de proximitat en totes les franges d’edat

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.