Riberaturisme presenta a FITUR la Guia Virtual de la Ribera de Xúquer

Ofereix informació turística online dels 47 municipis de la Ribera Alta i la Ribera Baixa mitjançant un dispositiu amigable i intuïtiu per a l’usuari

unnamed Tradició, gastronomia, paisatges fluvials o platges de bandera blava són alguns dels elements que composen la variada oferta per al turisme que la Ribera de Xúquer ofereix als seus visitants. Totes aquestes opcions es troben hui integrades i organitzades en la Guia Virtual de la Ribera. Una nova eina per a la promoció de la comarca que conté informació actualitzada sobre les fites turístiques, naturals i culturals dels 47 municipis de la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

Mitjançant aquest catàleg online, Riberaturisme exhibirà a FITUR la rica oferta turística de la Ribera de Xúquer. Una oportunitat de promoció que resulta especialment important en el cas de les poblacions de menor grandària, les quals mancaven fins ara d’un recurs d’aquestes característiques per a cridar l’atenció dels visitants.

La presentació tindrà lloc 20 de Gener a les 11.30 a la sala de premsa de FITUR (sala B).

 El turisme, motor econòmic a la Ribera

unnamedLa Guia Virtual de la Ribera de Xúquer (http://riberaturisme.es/catalogo-virtual/) és una publicació digital gratuïta de 300 pàgines que ofereix informació turística online sobre la comarca i els seus municipis mitjançant un dispositiu modern, amigable i intuïtiu.

El Patronat Provincial de Turisme i Riberaturisme han produït aquest catàleg per a facilitar les possibilitats del sector turístic de la comarca i incrementar el seu potencial com a motor econòmic per a la zona.

Els continguts s’organitzen en 16 seccions, que combinen la informació turística amb recursos pràctics, com un llistat d’allotjaments, plànols de la comarca i els seus municipis o una guia de senderes.

La primera part és la més àmplia de la guia i en ella s’expliquen detalladament els atractius turístics dels 47 municipis de la Ribera en tant patrimoni històric i cultural, recursos naturals, oferta gastronòmica, senderisme i festes.

Els següents sis apartats informen dels Béns d’Interès Cultural, museus, rutes temàtiques, rutes guiades pels termes municipals, paratges naturals, festes i tradicions.

La guia virtual inclou sis seccions més amb informació pràctica per a arribar als municipis i desplaçar-se per la comarca, directoris d’empreses de turisme actiu, restaurants i allotjaments de qualitat contrastada, l’ubicació de les oficines de Tourist Info i catàlegs turístics.

La nova guia es troba disponible en el portal turístic www.valenciaterraimar.org, en la web www.riberaturisme.es, en el kiosko virtual de “València, Terra i Mar” i també es pot descarregar un codi “QR”.

 

Comenta la notícia